Nieuwe Samenwerking
18 augustus 2013

De vakantie is weer voorbij en TekenTotaal is alweer een week bezig.

Zo hebben we deze week Wabo-aanvraag ingdiend voor de nieuwbouw van een garage bij een bestaande woning, tevens zal ook de woning worden verbouwd.
De aangebouwde berging zal worden voorzien van nieuwe badkamer, keuken en bijkeuken hierdoor zal de woonkamer twee keer zo groot worden en worden voorzien van een paar open slaande deuren naar de tuin.

Ook is de bouw gestart van de uitbreiding van 2 meter aan de achtergevel van woning in Oudehaske hierdoor word de keuken groter voor meer leefgenot, ook zal de garagedeur worden vervangen door een kozijn en word de garage geisoleerd zodat hier een werkruimte kan worden gecreeerd.
Dit project word uitgevoerd door BO-montage waar TekenTotaal.nl sinds kort een samenwerkings verband mee is aangegaan.

Naast de al bestaande samenwerkingsverband met jhAA en Bert Baron Vormgevers en Projecten nu dus ook een samenwerking met wwww.bo-montage.nl hierdoor kan TekenTotaal.nl u het totale bouwpakket aanbieden van ontwerp tot en met uitvoering.
Hierdoor kan TekenTotaal.nl uw kwaliteit voor een betaalbare prijs leveren, en krijgt u precies wat u wilt omdat wij bij elke fase van het project aanwezig zijn.

"TekenTotaal.nl maakt van uw droom realiteit"