de diversiteit van Tekentotaal in 2017
31 december 2017

Afgelopen jaar weer heel veel mooie projecten mogen uitvoeren in smanewerking met Bo Montage.
Zo hebben we een uitbouw gerealiseerd achter een woning in Heerenveen waardoor de woonkamer groter is geworden, de keuken verplaatst en een grotere leefruimte is ontstaan.
We hebben bij een boerderij een betonvloer t.b.v. mestopslag gerealiseerd welke volledig glad is afgevlinderd.
Bij verschillende woningen nieuwe kozijnen geplaatst kunststof en hout, in o.a. Noordwolde, Lelystad, Hilversum, Alkmaar, Badhoevedorp en Heerenveen.
In Oudeschoot is naast een woning een uitbouw gerealiseerd met aan voor en achterzijde een overkapping van 4 meter diep.
In leeuwarden hebben we een bestaande schutting verwijderd en weer en nieuwe geplaatst incl. schutting deur.
Een bestaand toilet daterend van 1920 hebben we voorzien van een upgrade, we hebben alles eruit gesloopt en voorzien van de moderenste snufjes, elketrische vloerverwarming een toilet zonder spoelrand en volledig strak afgestuced.
Een topgevel in Oudehaske is door ons voorzien van nieuwe houten rabat gevelbekleding met rabatdelen waar de sponning op verzoek is ingefreesd.
En als afsluiter hebben we een oud herenhuis in Heerenveen van binnen volledig gestript en vervolgens na geisoleerd aan binnen zijder, de bestaande bijkeuken verhoogd om vervolgens bij de keuken te kunnen aantrekken.
De zolderverdieping voorzien van een vast trap, slaapkamer, inloopkast en douche cel met wastafel.
Vervolgens zijn alle wanden en plafonds door ons in de saus gespoten en voorzien van nieuwe radiatoren op de begane grond.
Komend jaar zullen ook de houten kozijnen rondom vervangen worden door kunststof kozijnen, de vergunning hiervoor is inmiddels rond en geregeld door TekenTotaal.nl

Zoals u leest is er in de uitvoering heel wat gebeurd afagelopen jaar maar daarnaast zijn er ook nog vele vergunningen geregeld en ontwerpen gemaakt door TekenTotaal.nl

Vele van deze tekeningen zullen in 2018 in combinatie met Bo Montage worden uitgevoerd.
Zoals o.a. een aanbouw bij een woning in drachten, 1 in oudeschoot en 1 in gorredijk, plaatsen van nieuwe kozijnen in Donkerbroek, plaatsen van nieuw dakkapel in Wolvega.
Daarnaast heb ik het tekenwerk mogen verzorgen voor een nieuw te bouwen woning welke in 2018 gebouwd zal gaan worden door een andere aannemer.
Verder zijn er o.a. tekeningen gemaakt voor een uitbouw en verbouw van gehele begane grond in drachten, een uitbreiding van een woning in Appelscha, het verlengen van een woning in Opende, Uitbreiding van een woning met een moderne aanbouw in Heerenveen, plaatsen van een nieuwe kap op een bestaande woning in Damwald, de verbouw van een tandartsenpraktijk in Appingedam, het raliseren van een badkamer d.m.v. een opbouw op het platte dak van de garage, een dakkapel op woning in Kornhorn, de verbouw van een garage tot slaapkamer en bdakmer om op die manier een levenloopbestendige woning te creeeren, een nieuw te bouwen opslagloods van 90 meter lang en tot slot het ontwerp gemaakt van een woning d.m.v. het bouwen met zeecontainers hiermee gaan we in 2018 weer verder.

Heel veel diversiteit bij TekenTotaal.nl, u kunt met al uw bouwplannen bij mij terecht, groot of klein ik denk graag met u mee om uw bouwwens in vervulling te laten gaan.